Kloosterazijntjes

In Temse, waar het monasterium gevestigd is, noemt men de inwoners 'azijnzekers'.
Deze roepnaam heeft ons geïnspireerd om, in samenwerking met de Toeristische Dienst en de Confrérie Gouden Sleutel van de gemeente Temse, iets uit te werken met azijn, deels ook omdat wij reeds kruidenazijn vervaardigen voor onze kloostermosterd.

Momenteel hebben we een honingazijn gemaakt met de honing van onze bijen en een notenazijn van walnoten.
Onze kloosterazijntjes zijn te koop in onze kloosterwinkel en zijn uiterst geschikt voor het verwerken in uiteenlopende dressings, vinaigrettes, sauzen, marinades, gerechten en salades.
Proef en geniet!
image-358087-03._bosbessenazijn_-_monasterium-16790.jpg
Bosbessenazijn
image-358086-02._honingazijn_-_Monasterium-c51ce.jpg
Notenazijn
image-358086-02._honingazijn_-_Monasterium-c51ce.jpg
Honingazijn